Menu
Steun de Vogelklas, word donateur!

Steun de Vogelklas, word donateur!

De Vogelklas is voor haar bestaan afhankelijk van subsidies en giften. Met uw bijdrage kunnen wij de dieren voorzien van de benodigde medicijnen en voedsel. Maar ook kunnen wij hiermee ons opvangcentrum goed blijven onderhouden. Wilt u bijdragen aan het werk van de Vogelklas? Geef dan via onderstaand formulier uw gift, of lees op welke andere manieren u de Vogelklas kunt steunen onderaan deze pagina.

Aanmelden als donateur

Ik wil Vogelklas Karel Schot graag steunen met een eenmalige bijdrage van:

Persoonlijke gegevens

Betaalmethode

Crowdfunding tv-scherm

Tot 1 november 2017 loopt een speciale crowdfundingsactie om op een alternatieve manier een tv-scherm gefinancierd te krijgen. Met dit scherm hopen wij meer mensen te kunnen laten zien wat wij precies doen. De Vogelklas is immers vanwege de rust en het welzijn van de vogels niet openbaar toegankelijk. Wilt u hieraan bijdragen, zodat we doorlopend een kijkje achter de schermen kunnen bieden, volg dan deze link.

Periodiek schenken

Bij de Belastingdienst staat de stichting Vogelklas Karel Schot geregistreerd als ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Lees hier meer over deze ANBI registratie. Sinds 1 januari 2014 is het mogelijk om periodiek te schenken aan ANBI instellingen zonder dat deze giften vastgelegd hoeven te worden bij een notaris. De Belastingdienst heeft daartoe een (eenvoudig) model schenkingsovereenkomst gemaakt. Dat formulier kunt u hier downloaden. Uw voordeel: voor periodieke giften geldt geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag. Aan de Vogelklas biedt dit zekerheid. Door niet incidenteel, maar structureel te schenken, kan de Vogelklas dieren in nood blijvend helpen. Overweegt u uw schenking vast te laten leggen? Neem dan contact op via info@vogelklas.nl. Wij helpen u graag met de afhandeling van het formulier.

Steun in natura

Wilt u ons graag steunen, maar dan met goederen? We kunnen altijd materialen gebruiken. Op dit moment zijn we met name op zoek naar:

  • 3 in 1 printer om ook te kopieren en scannen, maar kleinere kantoorartikelen zoals pennen zijn ook zeer welkom
  • blenders om voedsel in te vermalen
  • schoonmaakartikelen (afwasmiddel, schoonmaakdoekjes, allesreiniger, dreft, schuursponsjes, handdoeken)
  • persoonlijke beschermingsmiddelen (mondkapjes, handschoenen, schorten en haarnetjes)
  • kaplaarzen in allerlei maten
  • honden- en kattenvoer, uitsluitend in blik
  • tuinplanten

Ziet u dat in uw bedrijf materialen overbodig zijn, vraag dan ook uw werkgever om de Vogelklas in natura te ondersteunen!

Het rekeningnummer van Stichting Vogelklas Karel Schot is NL68 INGB 0004 0496 13.