Menu
Doneer!

Rondleidingen

Update 8 juli 2018

In verband met het grote aantal besmeurde zwanen dat wij op dit moment in de tijdelijke noodopvang in Hoek van Holland aan het wassen zijn, zijn rondleidingen in de Vogelklas vooralsnog niet mogelijk. Wij hopen op uw begrip. Wij laten zo snel mogelijk weten wanneer wij de rondleidingen kunnen hervatten.

Wilt u in de tussentijd toch wat vogels in actie zien? Kom dan naar het Uitkijkpunt zwanen. De schone zwanen verblijven in bassins, waar ze langzaamaan hun veren weer in het vet zetten. Daarbij is een uitkijkpunt voor publiek ingericht. Het ligt een paar honderd meter voorbij de Maeslantkering (hoek Oranjekanaal). Kom wel op de fiets, u kunt er uw auto niet kwijt.

 

****

Wilt u weten wat er gebeurt in de Vogelopvang Karel Schot? Ga dan mee met een rondleiding die wij regelmatig organiseren! U krijgt te zien hoe het vogelasiel werkt, u kunt de vogels van dichtbij bekijken en u hoort hoe de Vogelklas op deze bijzondere plek is ontstaan.

De rondleiding is gratis, maar donaties worden zeer op prijs gesteld. Er is per rondleiding plek voor 15 deelnemers. Volg deze pagina voor nieuwe data.

Denk bij regenachtig weer aan regenkleding, omdat een deel van de rondleiding buiten is.