Vogelklas

Andere diensten

Exposities en dialezingen

In het educatief centrum zijn permanent exposities te zien zijn over natuur en milieu en het werk van de Vogelklas. Hier kunnen we ook groepen ontvangen voor een lezing over ons werk of fungeert het als leslokaal voor de biologieles. Op verzoek worden ook lezingen 'op locatie' gegeven. Vooral scholen, bejaardenoorden en allerlei vrijetijdsverenigingen maken veelvuldig gebruik van deze mogelijkheden.

Promotieteam

Het promotieteam van de Vogelklas (Wout en Annie) is graag bereid een informatiekraam te bemensen op milieumarkten, braderieŽn en open dagen van dierenhulporganisaties of kinderboerderijen in de regio. Zij verkopen daar allerlei interessante vogel-zaken: beeldjes, vogelgidsen, posters en nestkasten, maar geven natuurlijk ook graag informatie over het werk van de Vogelklas.
Wilt u ons promotieteam uitnodigen? Stuur uw verzoek naar info@vogelklas.nl

Open dag

De Vogelklas kan blijven bestaan dankzij een subsidie van de gemeente Rotterdam en giften van donateurs, instellingen en bedrijven. Om de band met de donateurs van de Vogelklas in stand te houden wordt jaarlijks een open dag georganiseerd. Op deze dag is iedereen welkom om een kijkje te nemen in het opvangcentrum en het educatief centrum. We vertellen dan graag wat er het afgelopen jaar in de Vogelklas is gebeurd met het geld dat ter beschikking stond. Deze open dag wordt meestal in de maand mei of juni georganiseerd, want dan zitten onze kooien vol met allerlei vogelsoorten, vooral jonge vogels.

De open dag wordt altijd ruim van tevoren in de kranten en in de Nieuws rubriek op onze Internetsite aangekondigd.

Blijf op de hoogte, lees de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte,
lees de nieuwsbrief!

Heb je een zieke of gewonde vogel gevonden?

Heb je een zieke of gewonde vogel gevonden?

Egel gevonden?

Heb je een zieke of gewonde egel gevonden?