Wordt vogelklasvriend

Wordt vogelklasvriend

Wilt u de Vogelklas ondersteunen in haar werk?

Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken. Hoe u zich hiervoor kunt aanmelden leest u bij ‘Werken bij de Vogelklas’.
Maar u kunt ons natuurlijk ook financieel steunen. Met uw bijdrage helpt u de vogels en egels of vleermuizen voorzien van de benodigde medicijnen en voedsel. Maar ook kunnen we met uw steun onze vogelkooien en buitenruimte goed blijven onderhouden.

Wordt donateur

Wordt donateur en ontvang gratis onze nieuwsbrief met actuele informatie over de Vogelklas en de bijzondere vogels, egels en vleermuizen die door ons worden verzorgd. U ontvangt ook een uitnodiging voor onze jaarlijkse open dag, die meestal in mei of juni wordt georganiseerd.

Geen vast bedrag

Wij vragen geen vaste bijdrage van u, alle beetjes helpen immers. Natuurlijk is het voor u en ons makkelijker als u jaarlijks of maandelijks een vast bedrag overmaakt. Daarvoor kunt u ons machtigen. Maar u kunt ook zelf natuurlijk een bedrag overmaken op ons rekeningnummer
IBAN NL68 INGB0004049613.

Duurzaam doneren: notariŽle schenking

Wist u dat u uw jaarlijkse donatie ook notarieel kunt laten vastleggen? Dat levert de Vogelklas extra zekerheid op en u als donateur ontvangt een fiscale tegemoetkoming voor uw bijdrage: de schenking is volledig aftrekbaar in de aangifte inkomstenbelasting.

Als u de Vogelklas gedurende langere tijd wilt steunen (5 jaar of langer) dan is het voor u en voor ons handiger als u dat laat vastleggen in een notariŽle akte. U heeft daar belastingvoordeel bij en wij zijn voor die periode verzekerd van uw steun.De Vogelklas is een samenwerking aangegaan met Oostland Partners Notarissen te Berkel en Rodenrijs om notarieel schenken aan de Vogelklas gemakkelijk te maken. Lees hier een uitgebreide toelichting. Maar natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met onze penningmeester via info@vogelklas.nlU kunt hier het vereiste machtigingsformulier invullen en naar de notaris sturen.

ANBI verklaring

Bij de Belastingdienst staat de stichting Vogelklas Karel Schot geregistreerd als 'algemeen nut beogende instelling' (ANBI). Lees hier meer over deze ANBI registratie. Ook onze jaarrekening 2012 is te downloaden. Uw gift aan ons kunt dan ook in uw aangifte inkomstenbelasting in aftrek nemen. Voor eenmalige giften geldt hiervoor een drempelbedrag. Periodieke giften, die bij een notaris per notariŽle akte van schenking worden vastgelegd, kunt u volledig (dus zonder drempel) aftrekken.

Wacht niet langer, wordt VogelklasVriend en vul daarvoor onderstaande informatie in:

Ja, noteer mij als VogelklasVriend                    


Naam:  *

Adres:  *

Postcode:  *

Woonplaats:  *

Telefoon:

E-mail:  *Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief


* Verplichte velden.

Tip

Wilt u ons graag steunen, maar dan ‘in natura’? We kunnen altijd materialen gebruiken zoals schoonmaakartikelen, bezems, borstels of kantoorbenodigdheden. Misschien wil uw werkgever ons op die manier ondersteunen!

Steun de Vogelklas, wordt donateur

Steun de Vogelklas, wordt donateur.

Egel gevonden?

Heb je een zieke of gewonde egel gevonden?

Heb je een zieke of gewonde vogel gevonden?

Heb je een zieke of gewonde vogel gevonden?