Menu
Doneer!

Vacature fulltime Dierverzorger Buitenverblijven.

2 april 2020 – De Vogelklas aan het Afrikaanderplein in Rotterdam is een professioneel opererend opvangcentrum voor wilde vogels en zoogdieren. Er werkt een hecht team van vrijwilligers en professionals aan het revalideren van hulpbehoevende dieren. Op dit moment hebben wij een vacature voor een fulltime Dierverzorger Buitenverblijven.

De functie
Je zorgt voor de dagelijkse voeding en (medische) verzorging van de dieren in de verblijven op het buitenterrein van de Vogelklas. Je signaleert veranderingen bij de dieren in termen van gezondheid en welzijn. Je legt je bevindingen vast op papier en overlegt hierover met je collega-dierverzorgers of de beheerder van de Vogelklas.
Je zorgt daarnaast voor het schoonhouden en onderhoud van de buitenverblijven. Ook het netjes houden van het buitenterrein behoort tot jouw takenpakket. Je voert deze werkzaamheden uit samen met vrijwilligers en stagiaires.

Wie wij zoeken
De functie vereist kennis van dierverzorging en -gedrag, maar vraagt ook om zelfstandigheid en communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een groot gevoel voor hygiëne en ordelijkheid. Je hebt een flexibele werkinstelling en een aanpakkersmentaliteit. Je bent stressbestendig en je opereert graag in teamverband. Je vindt het geen enkel probleem om regelmatig in weekenden en op feestdagen te werken.

Opleiding, kennis en ervaring
Je beschikt over een mbo-diploma dierverzorging, minimaal niveau 3 of een gelijkwaardige afgeronde vakgerichte opleiding. Je hebt ten minste één werkervaring. Je onderschrijft de morele waarde van de rehabilitatie van wilde dieren. Kennis, vaardigheden en affiniteit op het gebied van vogels is een pre.

Wat wij bieden
Een levendige en uitdagende werkomgeving vol uiteenlopende contacten met dieren, personen en organisaties. We bieden een arbeidsvoorwaardenpakket passend bij een stichting zonder winstoogmerk. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring en capaciteiten.

Meer informatie
Schriftelijke sollicitaties met korte motivatie en CV dienen vóór 30 april 2020 als pdf per e-mail verzonden te worden naar e.kwaks@vogelklas.nl, t.a.v. mevrouw E. Kwaks o.v.v. sollicitatie Dierverzorger. Bel voor meer informatie met de Vogelklas 010-4857847 en vraag naar beheerder Monique de Vrijer (info@vogelklas.nl).