Menu
Doneer!

Vakantiepaspoort

Update 8 juli 2018

In verband met het grote aantal besmeurde zwanen dat wij op dit moment in de tijdelijke noodopvang in Hoek van Holland aan het wassen zijn, zijn rondleidingen in de Vogelklas vooralsnog niet mogelijk. Wij hopen op uw begrip. Wij laten zo snel mogelijk weten wanneer wij de rondleidingen kunnen hervatten.

Wilt u in de tussentijd toch wat vogels in actie zien? Kom dan naar het Uitkijkpunt zwanen. De schone zwanen verblijven in bassins, waar ze langzaamaan hun veren weer in het vet zetten. Daarbij is een uitkijkpunt voor publiek ingericht. Het ligt een paar honderd meter voorbij de Maeslantkering (hoek Oranjekanaal). Kom wel op de fiets, u kunt er uw auto niet kwijt.

****

Het is een gekwaak, gepiep en getjilp vanjewelste. Baby-eendjes, duiven met zere pootjes of andere zieke vogels: hier worden ze opgelapt tot ze weer uitvliegen. Met je jeugdvakantiepaspoort mag je deze zomer naar onze patiënten komen kijken.

De rondleidingen zijn iedere donderdagmiddag om 15.00 uur in de periode van 14 juli 2018 tot en met 23 augustus 2018. Je mag één volwassene meenemen. De rondleiding is € 1,–.

Reserveren voor een rondleiding kan via e.kwaks@vogelklas.nl.