Menu
Steun de Vogelklas, word donateur!

Steun de Vogelklas, word donateur!

De Vogelklas is voor haar bestaan afhankelijk van subsidies en giften. Met uw bijdrage kunnen wij de dieren voorzien van de benodigde medicijnen en voedsel. Maar ook kunnen wij hiermee ons opvangcentrum goed blijven onderhouden. Wilt u bijdragen aan het werk van de Vogelklas? Geef dan via onze Gofundme-actie.

Totaal: € -

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks geven. Het rekeningnummer van Stichting Vogelklas Karel Schot is NL68 INGB 0004 0496 13.

N.B. Wanneer u vragen heeft over een dier dat u heeft gebracht, kunt u het beste een e-mail sturen naar info@vogelklas.nl.

Periodiek schenken

Bij de Belastingdienst staat de stichting Vogelklas Karel Schot geregistreerd als ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Lees hier meer over deze ANBI registratie. Sinds 1 januari 2014 is het mogelijk om periodiek te schenken aan ANBI instellingen zonder dat deze giften vastgelegd hoeven te worden bij een notaris. De Belastingdienst heeft daartoe een (eenvoudig) model schenkingsovereenkomst gemaakt. Dat formulier kunt u hier downloaden. Uw voordeel: voor periodieke giften geldt geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag. Aan de Vogelklas biedt dit zekerheid. Door niet incidenteel, maar structureel te schenken, kan de Vogelklas dieren in nood blijvend helpen. Overweegt u uw schenking vast te laten leggen? Neem dan contact op via donateurs@vogelklas.nl. Wij helpen u graag met de afhandeling van het formulier.

Steun in natura

Wilt u ons graag steunen, maar dan met goederen? We kunnen altijd materialen gebruiken. Op dit moment zijn we met name op zoek naar:

  • stenen schaaltjes in de maten 6, 8 en 10 cm doorsnede: voor een voorbeeld klik hier.
  • vogelringetjes van 6 mm en 8 mm in zoveel mogelijk kleuren: een voorbeeld van metalen ringetjes vindt u hier, van plastic ringen hier en hier, en van aluminium ringen hier.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. En ziet u dat in uw bedrijf materialen overbodig zijn, vraag dan ook uw werkgever om de Vogelklas in natura te ondersteunen!

Het rekeningnummer van Stichting Vogelklas Karel Schot is NL68 INGB 0004 0496 13.