Menu
Doneer!

Vacature Hoofd Dierverzorging

24 maart 2018 – Stichting Vogelklas Karel Schot is op zoek aan een:

HOOFD DIERVERZORGER 

Standplaats Rotterdam (36 uur per week)

 

De Vogelklas

De Vogelklas is een professioneel opererend opvangcentrum voor wilde vogels en zoogdieren. Er werkt een hecht team van vrijwilligers en professionals aan het revalideren van hulpbehoevende dieren. Vanaf dit voorjaar hebben wij een vacature voor de functie van Hoofd Dierverzorging.

 

De functie

Het Hoofd Dierverzorger is verantwoordelijk voor de veterinaire zorg aan de dieren. Je controleert de gezondheid van wilde dieren, stelt behandelingen in en je controleert het herstel. Daarnaast stel je protocollen op en evalueer je de opvangresultaten om tot verbeteringen te komen. Je werkt nauw samen met vrijwilligers en je levert een bijdrage aan hun training. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor scholingstrajecten en de begeleiding van stagiairs.

 

Wie wij zoeken 

Je bent communicatief en sociaal vaardig. Je hebt een flexibele werkinstelling, stressbestendig en je opereert graag in teamverband. Wanneer de omstandigheden dit vereisen ben je bereid een stapje extra te zetten. Je hebt een scherp oog voor het welzijn van mens en dier.

 

Opleiding, kennis en ervaring 

Je beschikt over een diploma paraveterinair dierenartsassistent of een vergelijkbare studie. Daarnaast heb je aantoonbaar leidinggevende of coachende vaardigheden. Je onderschrijft de morele waarde van de rehabilitatie van wilde dieren en je bent in staat dit te motiveren. Tot slot ben je permanent bereid tot bijscholing en persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat wij bieden 

Een levendige en uitdagende werkomgeving vol uiteenlopende contacten met dieren, personen en organisaties. We bieden een arbeidsvoorwaardenpakket passend bij een stichting zonder winstoogmerk. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring en capaciteiten.

 

Meer informatie

Schriftelijke sollicitaties met een heldere argumentatie dienen vóór 30 april 2018 als pdf per e-mail verzonden te worden naar m.fransen@vogelklas.nl t.a.v. mevrouw M. Fransen o.v.v. ͞sollicitatie Hoofd Dierverzorger. Bel voor meer  informatie met de Vogelklas 010-4857847 en vraag naar beheerder Monique de Vrijer (info@vogelklas.nl).