Menu
Doneer!

Vacature tijdelijke dierverzorger

6 april 2022 – De Vogelklas is een in Rotterdam gevestigd professioneel opvangcentrum voor wilde vogels en zoogdieren. Er werkt een hecht team van vrijwilligers en professionals. Op dit moment zijn wij op zoek naar een allround dierverzorger die ons tijdens het komende hoogseizoen vijf ochtenden van 8.00 tot 12.00 uur wil helpen met het opstarten van de werkdag. De precieze werktijden bepalen we in overleg. Het gaat om een tijdelijke functie voor de periode van mei tot en met september 2022.

De functie
Je zorgt voor de voeding en verzorging van babyvogels in de kleine vogelkamer van de Vogelklas. Je zet de voeding en de overige spullen die nodig zijn voor de verzorging van de vogelpatiënten in de quarantaine klaar en je weegt deze vogels. Je vult voer en medicatie aan wanneer nodig.
Je zorgt daarnaast voor het schoonhouden van de dierverblijven. Ook het netjes houden van de balie en kantine behoren tot jouw takenpakket. Je verricht hand- en spandiensten in de vorm van het doen van de was en het beantwoorden van de telefoon.

Wat wij vragen
Je beschikt over minimaal mbo-3 werk- en denkniveau dierverzorging of bent in de eindfase van een gelijkwaardige vakgerichte opleiding. Je hebt enige werkervaring en kan zelfstandig werken. Kennis van wilde vogels en vleermuizen, ervaring in het hanteren van wilde dieren en interesse in ecologie zijn een pre. Je onderschrijft de morele waarde van de rehabilitatie van wilde dieren. Je bent beschikbaar in bovengenoemde periode.

Wat wij bieden
Je komt in een levendige en uitdagende en leerzame werkomgeving vol uiteenlopende contacten met bijzondere dieren, personen en organisaties. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring en capaciteiten.

Meer informatie
Schriftelijke sollicitaties met motivatie en CV kunnen per e-mail verzonden worden naar e.kwaks@vogelklas.nl, t.a.v. mevrouw E. Kwaks o.v.v. sollicitatie Tijdelijke dierverzorger. We nemen aanmeldingen vanaf 15 april 2022 alvast in behandeling en de vacature sluit op 15 mei 2022. Je start zo spoedig mogelijk, maar uiteraard in goed overleg. Bel voor meer informatie met de Vogelklas 010-4857847 en vraag naar beheerder Monique de Vrijer (info@vogelklas.nl).