Menu
Doneer!

Voedermoeders en -vaders: een dagdeel jonge vogels voeren

23 mei 2020 – Eind april is het jonge vogelseizoen van start gegaan. De Vogelklas krijgt nu veel jonge vogels binnen die om het half uur met de hand gevoerd moeten worden. Een hele mooie, liefdevolle, maar ook drukke taak. Het voeren van jonge vogels moet je eerst leren.
Door de coronamaatregelen is ook in de Vogelklas alles anders gelopen dan normaal. In onze werkzaamheden volgen we uiteraard de RIVM-maatregelen, zoals het bewaken van de afstand en het werken met mondkapjes.
We kunnen op dit moment een klein aantal nieuwe vrijwilligers aannemen om een start te maken met het vogelouderschap.

Op dit moment zoeken we nog voedermoeders- en vaders voor verschillende dagdelen, (mogelijk ook in de avond) en in het weekend.

Ben je 16 jaar of ouder, goed gezond en lijkt het je leuk om in een gezellig en enthousiast team te werken? Wil je alles leren over het verzorgen van babyvogels? Ben je secuur, zorgzaam en geduldig, en sta je stevig in je schoenen? En ben je van eind mei tot en met augustus ten minste een dagdeel in de week beschikbaar? Meld je dan bij ons aan! Dat kan met een e-mail naar info@vogelklas.nl. We vragen minimaal mbo-niveau voor de verzorging van de vogels.