Menu
Doneer!

Facilicom helpt de Vogelklas vooruit

7 oktober 2015 – Wat ontzettend fijn! Het internationaal vermaarde, facilitair dienstverlenend bedrijf Facilicom zet man en macht in om de Vogelklas vooruit te helpen.

MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, iedereen heeft er weleens van gehoord, maar wat het nou precies is, dat is niet altijd meteen duidelijk. Bij de Vogelklas ervaren we het momenteel aan den lijve. Facilicom zet dezer dagen veel handen in om op het terrein van Vogelklas Karel Schot allerlei achterstallig onderhoud te verrichten.

En het is nogal wat, wat Facilicom deze dagen voor ons op de schouders heeft genomen: muurtjes worden betegeld, nagenoeg alle ruimtes worden grondig schoongemaakt, er worden muren geverfd en de tuin wordt onderhouden. Maar ook op het gebied van inkoopbeleid, administratie en ICT kan de Vogelklas op hulp rekenen.

En dat alles gratis en voor niets, zodat wij ons volledig kunnen concentreren op wat wij het beste kunnen: vogels beter maken.

We zijn Facilicom zeer dankbaar!

———————————————

Facilicom Facility Solutions organiseerde donderdag 2 juli jl. een facilitair MVO-event (FMVO) voor zijn klanten. Het bedrijf Emerald Materials had Vogelklas Karel Schot als kandidaat voor het eerste FMVO-event voorgedragen en tot onze grote blijdschap sprak de inzending van de Vogelklas de jury het meeste aan. Lees hier meer over het FMVO-project: http://facilicom.nl/facilicom-verkiest-vogelklas-karel-schot-tot-winnaar-fmvo-prijs